Quantcast

Try searching for similar videos!

Дуел со премиерот Груевски (Јофе 27.05.2011)

by
Во изминатиот период до премиерот Груевски пристигнаа повеќе понуди за дуел. Освен од политичари, Никола Груевски доби и покана од граѓанин. Чичко Кирил бара...

Runtime: 05:35

From: icon YouTube   URL: http://www.youtube.com/watch?v=fxs0ty-GEKw
Advertisement